Sugeldı İlkokulu


Vizyon: 1. Öğrencilerin mutlu olabilecekleri sevgi ve güven dolu zengin öğrenme ortamlarının sağlanması, 2. Öğrencilerin fiziksel, bilişsel, dil, sosyal ve duygusal gelişim alanlarında desteklenerek var olan potansiyellerinin en üst seviyede geliştirilmesi, 3. Öğrencilerin hayal güçlerinin, yaratıcı ve eleştirel düşünme becerilerinin geliştirilmesi ve kendilerini en iyi şekilde ifade edebilecekleri zengin öğrenme ortamlarının yaratılması

Misyon: Özgüveni ve farkındalık düzeyi yüksek, ilgi ve yeteneklerinin farkında; kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü, öğrenmeyi seven ve mutlu bireyler olarak yetişmelerine temel oluşturarak okul yaşamını sevdirmek ve onları gerçek yaşama hazırlamak.

Başarılar:

Saatler: 08:00 - 13:50
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okulumuza servis yoktur
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05000000000

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://sugeldiio.meb.k12.tr

Adres - SUGELDİ MAH. SUGELDİ KÜME EVLERİ SUGELDI IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO 33 HARRAN / ŞANLIURFA

Öğretmen :9
Öğrenci :151
Derslik :3
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :515
Öğretim Şekli :Tam gün

Yerleşim Yeri - Okulumuz Sugeldi Köyünün merkezine inşa edilmiştir. Köyümüz yaklaşık olarak 130 haneli büyük bir köydür. yaklaşık nüfusu 1000 kişi civarındadır. Köyümüz düz bir alana sahiptir. Köyün büyük oranda geçimini tarım sağlamaktadır. Tarımdan sonra küçük çapta da olsa hayvancılık da mevcuttur.

Adres - SUGELDİ MAH. SUGELDİ KÜME EVLERİ SUGELDI IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO 33 HARRAN / ŞANLIURFA

Ulaşım Ulaşım kolaylıkla sağlanabilmektedir. Okulumuzun bulunduğu köyün ilçe ile asfalt yol bağlantısı mevcut olup, küçük çaplı bozukluklar vardır. Köyümüzün ilçe merkezi ile servis veya dolmuş bağlantısı olmayıp, kişisel imkanlar çerçevesinde ulaşım sağlanabilmekte, ayrıca ilçeden köyümüze taksi de gelebilmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezine 8, il merkezine ise 53 km uzaklıktadır.